Kurssikalenteri

HORSTMANN JALKOJEN VAPAUTUS

Kurssivaatimuksena suoritettu Horstmann Peruskurssi www.horstmann.fi

 

HORSTMANN JALKOJEN VAPAUTUS

26.8. 2018, su klo 9-15

Kurssivaatimuksena suoritettu Horstmann Peruskurssi

Horstmann Diplomiterapeuttikoulutuksen osio 3/5 (lisätietoja alla)

Jalkojen vapautusta käytetään usein yhdistettynä muihin Horstmann-hoitoihin. Se on ainutlaatuinen, yksinkertainen menetelmä joka meridiaanien ja hermojärjestelmän kautta vapauttaa tukoksia koko kehon alueelta. Jalkojen vapautus vaikuttaa selkärankaan, hermo-, lihas-, lymfa-, neste- ja meridiaanijärjestelmiin jaloissa ja on ilmiömäinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös retkautusvammoihin) ilman, että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Asiakasta voidaan hoitaa, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella.

Horstmann Hartian vapautus ja Jalkojen vapautus viikonloppukurssin hinta 370 € (185,-+185,-), sisältää opetuksen, kurssimateriaalin sekä herkullisen lounas- ja kahvi/teetarjoilun molempina kurssipäivinä.
Majoituspaketti on 70 € ( sis. keittopäivällisen, aamiaisen, majoituksen ryhmähuoneessa sekä yrttisaunan). Ota omat liinavaatteet ja saunapyyhe mukaan tai vuokraa ne hintaan 18€.

Ilmoittautuminen 24.7.2018 mennessä www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi / kurssit / lomake
Ilmoita samalla ruoka-allergiat ja majoitustoiveesi. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun, jonka maksamalla varmistat paikkasi kurssille. Peruutusohjeet löytyvät kurssikalenterin alusta.
Lisätiedot:
Horstmann-opettaja ja -opas Mirja Remes 044 5753753
remes.mirja@gmail.com
www.horstmann.fi

Tervetuloa oppimaan uutta!


Horstmann Diplomiterapeuttikoulutus

Horstmann Diplomiterapeuttikoulutuksen osiot 1-4/5 Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Perusvaatimuksena suoritettu Horstmann Peruskurssi. Diplomiterapeuttikurssit sopivat terapeutteina työskenteleville ja terapeutiksi aikoville. Kurssit käyvät myös läheisten ja oman itsen laajasta hoidosta kiinnostuneille.

Horstmann-tekniikka on yksinkertainen, lempeä kehoterapiamuoto joka vapauttaa fyysisiä, tunneperäisiä ja henkisiä tukkeumia. Tekniikan on kehittänyt australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge. Horstmann-hoito tehdään hoitopöydällä käyttäen pehmeitä venyttäviä liikeratoja ja erityisiä energiapisteitä. Hoidettava on pukeutunut joustaviin luonnonkuituvaatteisiin.

Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoituvat kehon solumuistiin aiheuttaen tukkeumia erityisesti lantion hartioiden ja jalkojen alueilla. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille. Tukkeumat voivat näkyä virheellisinä asentoina tai käyttäytymismalleina, biokemiallisena tai kehon hienoenergiajärjestelmän epätasapainona.

Horstmann-tekniikka voi tuottaa nopeita tuloksia jo yhdellä hoitokerrella. Hoitosarja taas antaa usein aiheen tarpeellisiin elämänmuutoksiin, jotta voidaan saavuttaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi.

Kukkatippojen avulla on saavutettu erinomaisia tuloksia Horstmann-hoidoissa ja niiden tukena.