Kurssikalenteri

9 paranemisen avaintekijää

 

4.6.-6.6.2018   alkaa ma klo 14 ja loppuu ke klo 15

Syövästä voi selviytyä Workshop on nyt rantautunut Suomeen. Mari Lehtiö on kouluttautunut aiheeseen yhdysvalloissa viime syksynä. Workshop viikonlopun aikana tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Viikonloppu sopii syöpää tai autoimmuunisairauksia koskettaville henkilöille ja heidän läheisilleen ja hoitajille.

 

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), psykoterapeutti Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty eri 20 kielelle. Viime syksynä Kelly koulutti yhdysvalloissa ensimmäiset Radical Remission opettajat, jotta hän saisi keskittyä tutkimustyöhönsä luennoinnin sijaan. Koulutuksessa osallistujia oli ympäri maailman. Tällä hetkellä Dr Turner keskittyy 9 osaisen oman dokumenttisarjansa koostamiseen. Tämän lisäksi hän on Radical Remission Projektin perustaja, tutkimusryhmä kerää jatkuvasti uutta tietoa vakavista sairauksista selvinneiltä.

 

Kelly Turner kiinnostui täydentävästä lääketieteestä suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon Harvardin yliopistossa. Hän teki vapaaehtoistyötä lasten syöpäsairaalassa ja tunsi löytäneensä kutsumuksensa. Hän päätyi opiskelemaan syöpäsairauksien sosiaalityötä Kalifornian yliopistossa.

 

Työskennellessään syöpätutkimusta tekevässä sairaalassa hän luki sattumalta kirjan, jonka aiheena oli odottamaton parantuminen syövästä ja se mullisti hänen elämänsä. Asia kiehtoi häntä niin paljon että hän alkoi etsiä tietoa odottamattomista parantumisista. Hän hämmästyi sitä, että syövästä yllättäen parantuneista henkilöistä ei ollut tehty kattavaa tutkimusta ja hän halusi selvittää miksi potilaat olivat omasta mielestään selvinneet. Siitä tuli hänen väitöskirjansa aihe ja elämäntehtävänsä. Viime vuosikymmenen aikana hän on tutkinut ja analysoinut yli 1500 odottamatonta remissiota kymmenessä eri maassa. Näiden tutkimusten satoa on nyt tarjolla myös Frantsilan hyvänolonkeskuksessa.

 

Jokainen avaintekijä koostuu tutkimusaineiston lyhyen yhteenvedon lisäksi tietopaketista ja paranemistarinan esittelystä, joka on kulloiseenkin osioon sopien valittu tutkimusaineiston 1500 selviytymistarinan joukosta. Kunkin avaintekijän esittelyn yhteydessä tehdään aiheeseen liittyviä ryhmätehtävä. Tavoitteena että jokainen osallistuja saa 9 paranemisen avaintekijästä itselleen käytännön harjoituksia kotiinviemiseksi.

 

Mari Lehtiö tapasi KellyTurnerin keväällä 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin, ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä.

 

 

Tervetuloa mukaan oppimaan käytännössä lisää mielenkiintoisesta aiheesta.

Halutessasi lisätietoa alkavasta koulutuksesta löytyy osoitteesta www.hyvinvoinninsiivet.fi

 

Syövästä voi selviytyä -Kirjaa on saatavilla myös Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen puodissa.

 

Tervetuloa mukaan!

Kurssin hinta 450 €, sisältää opetuksen, materiaalin sekä kasvisruokailut, majoituksen ryhmähuoneessa sekä yrttisaunan).

Ota omat liinavaatteet ja saunapyyhe mukaan tai vuokraa ne hintaan 18 €.
Kurssilla ei vaadita ennakkotietoja ja -taitoja

 

Kouluttaja: Mari Lehtiö, Radical Remission Teacher