Kurssikalenteri

KIINALAISTA HYVINVOINTIA JA SUOMALAISIA YRTTEJÄ

 

KIINALAISTA HYVINVOINTIA JA SUOMALAISIA YRTTEJÄ

Maanantai-keskiviikko 6-8.8.2018 (kurssi alkaa ma klo 17.30 ja päättyy ke klo 12.30 lounaaseen)

Tule kokemaan rento ja virtaava olo ja hakemaan virikkeitä hyvään oloon. Tutustut perinteisiin kiinalaisiin itsehoitomenetelmiin, joilla edistät kehon liikkuvuutta, verenkiertoa, ruoansulatusta ja unen laatua.

Pehmeät venyttelevät liikkeet ja helppo itsehieronta auttavat kehoa avautumaan ja rentoutumaan ja energiaa virtaamaan vapaasti. Lisäksi saat tietoa kiinalaisen terveydenhoidon perusajatuksista. Etukäteisvalmiuksia ei tarvita, vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Liikuntaharjoitukset tehdään sisätiloissa, sään salliessa myös ulkona, ja pääosin seisten, muut harjoitukset alustalla istuen tai maaten.

Harjoitusten lomassa voit nauttia kauniista kesäisestä luonnosta, terveellisestä kasvisruoasta ja yrttisaunan lämmöstä. Voit tilata itsellesi myös hemmotteluhoitoja, ks. Katso frantsila-spa.

Kouluttajana on fil.tri, akupunkturisti Helena Hallenberg, joka on tutkinut ja opettanut kiinalaista terveydenhoitoa jo kohta 30 vuotta (ks. www.huomen.net). Lisäksi Frantsilan yrttitilan perustaja Virpi Raipala-Cormier kertoo, miten suomalaisia yrttejä voi käyttää terveyden tukena kiinalaisin periaattein.

Hinta: 250 e (sisältää opetuksen, majoituksen ryhmähuoneessa, ruokailut, yrttisaunan ja hyvän olon). Voit kysellä myös 1h ja 2h huoneita lisähintaan.

Ota mukaan omat liinavaatteet ja saunapyyhe! Voit myös vuokrata ne hintaan 18€.

Ilmoittautuminen kurssikalenterin kaavakkeen kautta 6.7.18 mennessä = 

http://frantsila.jj-net.fi/ilmoittautuminen


http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/fi/KURSSIT.htm
Kun olet ilmoittautunut, lähetämme sinulle laskun. Ilmoita mahdollisesta erikoisruokavaliosta varauksen yhteydessä.

Ruoka-allergiat ja muut tiedustelut: aija.lento@frantsilanhyvanolonkeskus.fi tai 040 591 8742. Peruutusohjeet löydät Frantsilan kurssikalenterin etusivulta yllä olevasta osoitteesta.