Kurssikalenteri

Rentoutumisharjoituksia, mielen hallintaa ja stressin taltutusta

Tule vahvistamaan voimavarojasi!

 

RENTOUTUMISHARJOITUKSIA, MIELEN HALLINTAA JA STRESSIN TALTUTUSTA VOIMAVAROJEN VAHVISTAMISEKSI


19-20.05.2018   la klo 9.30-18, su klo 9-16.30

Tule opettelemaan rentoutumistekniikoita ja mielen hallintakeinoja sekä vahvistamaan tietoisesti voimavarojasi elämän erilaisten tilanteiden tueksi ja arjen käyttövaraksi. Opettelemme kurssilla stressin tunnistamista, erilaisia rentoutumismenetelmiä, mielikuvatyöskentelyä ja hengitysharjoituksia sekä omien vahvuuksien löytämistä positiivisen psykologian näkökulmasta.

Paneudumme aiheeseen lyhyesti myös ravinnon, luontaistuotteiden, yrttien ja aromaterapian keinoilla. Teemme myös pienimuotoisia rentoutumishoitoja, kuten jalkakylvyt ja rentoutusunelmahoidot.

Ympäristönä on Frantsilan voimauttava, kaunis maalaismiljöö keväisine luontoineen.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja muun hoitoyön tueksi. Se on myös osa Frantsilan diplomivyöhyketerapeutti-koulutusta.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama diplomiluontaisteraputti ja sosiaalipsykologi, YTM Raija Pullinen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus koulutuksista.

Kurssihinta 210 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja la-su lounaspaketit seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen!

Täysihoitopaketti majoituksineen sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan sekä iltateen. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 18 €/ vknl.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen nettilomakkeella;

http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/fi/KURSSIT.html (kopioi linkki)Tervetuloa rentoutumaan ja  voimistumaan !