Kurssikalenteri

AURIKULOTERAPIAN L. KORVIEN AKUPISTEKÄSITTELYN PERUSTEET

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille.

 

AURIKULOTERAPIAN L. KORVIEN AKUPISTEKÄSITTELYN PERUSTEET
26-27.05.2018
la klo 10-18 ja su klo 10-16

Opettelemme kurssilla korvien heijasteiden ja akupisteiden käsittelyn perusteet. Perehdymme PKL:n eli Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen peruskäsitteisiin, korvien rakenteeseen, korvien hierontakäsittelyyn ja tärkeimpiin korvien akupisteisiin. Pistehoidoissa käytämme puikkoa, korvasiemeniä ja -magneetteja eli ihoa ei lävistetä.

Hoitomenetelmä sopii hyvin muiden hoitomenetelmien tueksi ja myös itsenäisesti käytettäväksi.
Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille.

Tämä kurssi on myös osa diplomivyöhyketerapeuttikoulutusta.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kurssihinta 220 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja la-su lounaspaketit seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Täysihoitopaketti majoituksineen sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan sekä iltateen. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80 € (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 18 €/ vknl.

Frantsilan tuotteista saat 10% alenennuksen!

Ilmoittautuminen Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen nettilomakkeella;

http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/fi/KURSSIT.html (kopioi linkki)Tervetuloa oppimaan uutta!