Kurssikalenteri

KASVOHIERONTA JA LUONNONMUKAINEN KAUNEUDENHOITO

Ilmoittautuminen Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen nettilomakkeella; http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/fi/KURSSIT.html (kopioi linkki)

 

KASVOHIERONTA JA LUONNONMUKAINEN KAUNEUDENHOITO
05-06.07.2018
to klo 10-18, pe klo 9-14

Perehdymme kurssilla kasvohierontaan ja muutamien kasvojen akupisteiden käsittelyyn. Opettelemme myös kasvojumpan. Hoito elvyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa.


Opettelemme luontaista kauneudenhoitoa ja kuorintojen, naamioiden, kasvovesien sekä kasvo- ja vartaloöljyjen ja kylpyjen tekoa luonnon aineista. Perehdymme hieman aromaterapiaan ja yrttien käyttöön kauneuden hoidossa. Perehdymme myös ravinnon merkitykseen terveyden ja kauneuden ylläpitäjänä.

Teemme kurssilla kasvohoidot ja jalkakylvyt sekä rentoutusharjoituksen.
Ota kurssille mukaan oma lakana hoitosängylle ja pari isompaa pyyhettä.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.luontais-, dipl.vyöhyke- ja dipl.fytoterapeutti Raija Pullinen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kurssihinta 210 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja to-pe lounaspaketin seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Täysihoitopaketti majoituksineen sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja torstai-illan yrttisaunan sekä iltateen. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 18 €/ vknl. Yrttisaunassa voit käyttää Frantsilan valmistamia luomukosmetiikkatuotteita ja hoitoöljyjä.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen nettilomakkeella;

http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/fi/KURSSIT.html (kopioi linkki)Tervetuloa kaunistumaan!