Kurssikalenteri

RAVINTO, YRTIT JA LUONTAISTUOTTEET HYVINVOINNIN TUKENA

Ilmoittautuminen Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen nettilomakkeella; http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/fi/KURSSIT.html (kopioi linkki)

RAVINTO, YRTIT JA LUONTAISTUOTTEET HYVINVOINNIN TUKENA

06-07.07.2018
pe klo 15-20 ja la klo 9-15

Perehdymme kurssilla ravinnon merkitykseen terveyden edistäjänä. Katsomme asiaa myös Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta. Perehdymme kurssilla lisäksi tärkeimpiin suomalaisiin luonnonyrtteihin, tärkeimpiin rohtokasveihin sekä luontaistuotteisiin hyvinvoinnin tueksi. Kurssilta saa vinkkejä yrttien ja tuotteiden erilaisesta käytöstä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Teemme pienimuotoisia hoitoja ja sään salliessa myös yrttiretken, jolla opimme tunnistamaan muutamia yleisimpiä suomalaisia yrttikasveja. Ajankohta on otollinen yrttien keruulle.

Kurssi antaa käytännön vinkkejä hoitotyön tueksi ja oman terveyden kohentamiseksi. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja lisäkoulutukseksi eri alojen hoitajille.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.luontais-, dipl.vyöhyke- ja dipl.fytoterapeutti Raija Pullinen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kurssimaksu 190 € sisältää opetuksen, monisteet, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n, pe päivällisen ja la lounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen!

Täysihoitopaketti majoituksineen sisältää lisäksi aamiaisen ja perjantai-illan yrttisaunan sekä iltateen. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 70€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 18 €/ vknl.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen nettilomakkeella;

http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/fi/KURSSIT.html (kopioi linkki)Tervetuloa yrttien keskelle!