Kurssikalenteri

Olemisen onnea- rentoutuskurssi

 

Olemisen onnea- rentoutuskurssi
ma 9. – ke 11.7.2018, aloitus ma kahvilla klo 15 ja päätös ke klo 15.30


Rentoutuminen on ihmisen luonnollinen olotila, joka suo keholle ja mielelle palautumiseen ja voi-maantumiseen. Rentoutuminen vapauttaa jännityksiä kehossa, tasapainottaa kehon toimintoja, vilkas-tuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, parantaa unenlaatua, läsnäolon taitoa, keskittymistä ja oppi-mista. Kurssilla saat laskeutua itsesi äärelle, kuuntelemaan kehon viestejä, omia tunteita ja tarpeita.
Hengitys- ja rentoutusharjoituksin palautetaan rentoutumisen taitoa ja kokemusta niin kehoon kuin mieleenkin. Opit tunnistamaan ja arvostamaan kehosi viestejä sekä niiden yhteyttä tunteisiin. Luovat harjoitukset vapauttavat mielen rajoituksista, voit löytää luovuuden ja ilon lähteille, kohdata sisäisen lapsesi. Meditaatiot ovat matka hiljaisuuteen, sisäiseen rauhan tilaan, jossa voit olla yhteydessä ai-doimpaan osaan itseäsi ja kuulla sydämesi viestejä.
Frantsilan rauhallinen tunnelma ja kaunis luonto tarjoavat lisänautintoja rentoutuspäiviin, luontohan on yksi parhaimmista rentouttajista. Ohjelma on suunniteltu niin, että voit varata etukäteen myös hemmotteluhoidon itsellesi tai tehdä uintiretken läheiselle järvelle.
Kurssin hinta 150€, sis alv 24%, ohjauksen ja kurssimateriaalit
Täysihoito 149€, sis ruokailut, majoituksen sekä yrttisaunan, mukaan liinavaatteet ja saunapyyhe. Liinavaatevuokra 18€.
Ilmoittautuminen ja kurssimaksu viimeistään 09.6.2018, info@ilowatti.net,
puh 045 676 0080 Päivi Ilonen
Majoitusvaraukset, ruoka-allergiat ja ajo-ohjeet, info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi, puh 040 5918742

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautujia vähintään 6 (max 12)

Ohjaaja Päivi Ilonen, rentoutusterapeutti, sosiaalikasvattaja, intuitiivinen parantaja, työnohjaaja
Tervetuloa leppoisalle lomalle nautiskelemaan olemisen onnesta
Palautetta viime kesän kurssilta:
Mieli on usein palannut sinne maisemiin tässä arjen keskellä. Jotenkin kaikki oli siellä niin kohdillaan: tunnelma, miljöö, ryhmä, sinä vetäjänä, ruoka jne.
Sain sen mitä lähdin hakemaan ja vielä paljon enemmänkin.
Paljon asioita reppuun työstettäväksi. Päällimmäiseksi asiaksi mukaan RAKKAUS.
Paljon sain eväitä omaan reppuun arjen jaksamiseen ja myös työyhteisöön yhteisen jak-samiseen-> kuinka voin omalla toiminnalla vaikuttaa positiivisempaan suuntaan
Sinä Päivi ohjaajana olet loistava, jotain sinä jätit sydämeeni sellaista pysyvää, että muistan tämän kurssin ja sinut aina.