Kurssikalenteri

PÄÄSIÄISRETRIITTI

 

PÄÄSIÄISRETRIITTI FRANTSILASSA 30.3.-1.4.2018

Tällä Kehto Koulun kaksipäiväisellä pääsiäisretriitillä tutkimme mielellä, sydämellä ja kehollamme Valoa. Valoa sinussa, valoa maailmassa. Valoa, joka on itsevalaisevaa ja johdattaa meitä jokaista kohti itseämme. Miten olla yhteydessä omaan sisäiseen valoon? Miten valaista yhtälailla omaa sisäisyyttä kuin ympäröivää todellisuutta? Kokonaisuudessaan tutkimusmatkan tavoitteena on yhä syvempi itsetuntemus ja kokemus omasta kirkkaudesta ja eheydestä.

Retriittiohjelma koostuu alustuksista ja keskustelevista luennoista, kundaliinijoogasta, sydäntä ja kehoa avaavista harjoituksista, dynaamisesta meditaatiosta, Gong-rentoutuksista, mantra- ja musiikkihetkistä ja hyvästä seurasta aidossa ja rauhallisessa ympäristössä herkullisen ruoan, yrttisaunan ja kokeneiden opettajien parissa.

Emilia Jagat Prem ja Tommi Charanpal ovat kokeneita retriittien vetäjiä, joogeja ja aikuisia, jalat maassa olevia henkisiä ihmisiä ja opettajia. He ovat molemmat Kundaliinijoogaopettajia sekä -opettajakouluttajia (KRI), Enneagrammiohjaajia (EIF) ja Integraalipsykologian fasilitaattoreita (EWP). He ovat yhdessä perustaneet Kehto Koulun, nykyaikaisen henkisen koulun ihmisille ja yrityksille. Kehto Koulun pääohjelma on 1-5 vuotta kestävä Vapaa Tie -koulutusohjelma. Kehto järjestää myös KRI-hyväksyttyä kundaliinijoogaopettajakoulutusta Suomessa ja Portugalissa.

Aika: 30.3. kello 12.00 – 1.4.2018 kello 16.00
Paikka: Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö
Hinta: 320 euroa (sis alv.) sisältäen majoituksen ja täysihoidon ryhmähuoneissa. Kysy myös hintaa lapsille!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: 17.3. mennessä Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem), Kehto Koulu, emilia@kehtokoulu.fi / puh. 050 3050 536