Kurssikalenteri

Luonnosta voimaa-retriitti

Pysähdy keskellä kauneinta kesää!

 

Luonnosta voimaa-retriitti
Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa, Hämeenkyrössä
10. – 11.7.2018

Haluatko pysähtyä hetkeksi nauttimaan Suomen luonnosta, ja sen antimista? Luonnosta voimaaretriitti antaa mahdollisuuden läsnäololle ja itsen kuuntelemiselle. Teemme retriitin aikana useita hiljaisuuden kävelyretkiä ja aistiretkiä luonnossa, kukkivista yrttipelloista voimaa ammentaen. Hellimme itseämme luonnon antimilla, niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Retriitissä on mahdollisuus osallistua ohjattuihin rentoutus -ja läsnäoloharjoituksiin. Tiistai-iltana nautimme kesäillassa lempeän yrttisaunan löylyistä.
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee vehreässä, kumpuilevassa kyröläisessä maalaismaisemassa. Idyllinen ja rauhallinen miljöö mahdollistaa pysähtymisen keskellä kauneinta kesää.
Retriitin ohjaajana toimii Marja Jokela, Fytoterapeutti, Refleksologi, NLP Master. Marja tuottaa kehon ja mielen hyvinvointia edistäviä ohjelmapalveluita, toimii kouluttajana ja luennoitsijana. Hoitojen, valmennusten ja luentojen avulla hän auttaa ihmisiä löytämään voimavaroja arkeen, ja löytämään itsensä luonnon avulla.
Retriitin ensimmäiselle illalle on mahdollisuus varata lisämaksusta yksilöhoitoja, ennakkoon varaamalla. Hoidot löydät nettisivulta frantsilanhyvanolonkeskus/frantsilaspa
Retriitti alkaa tiistaina 10.7. klo 11.00 ja päättyy keskiviikkona klo 16.00.
Hinta: 220 € (sis. alv) sisältää ohjelman, majoituksen, kesäillan yrttisaunan ja herkulliset kasvisruoat.
Majoitus on 3-5 hengen huoneissa. Ota omat liinavaatteet mukaan, tai vuokraa talosta hintaan 18 €. Mikäli kurssikeskuksessa on tilaa, voi lisämaksusta majoittua yhden tai kahden hengen huoneisiin. Yhden hengen huoneen lisämaksu 20 €/yö. Kahden hengen huoneen lisämaksu 10 €/yö/hlö. Lähetämme laskun, kun olet ilmoittautunut!


Peruutusehdot:
Mikäli perut osallistumisen 14 pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet retriitin hinnasta. Jos perut 7 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko hinnan. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40 €. Esteen sattuessa retriitin osallistumisen voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos retriitti ei jostain syystä toteudu, maksamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan takaisin.
Ilmoittautumiset: marja.jokela@luonnollisesti.com, tai 0400 854 227, Marja Jokela, Dagaz Ky
Kerrothan mahdollisesta erityisruokavaliostasi ilmoittautuessasi.

www.luonnollisesti.com


Tervetuloa yksin tai yhdessä!