Kurssikalenteri

Taiteen aalloilla-eväitä elämän merille logoterapiasta ja taiteista

Elämän voimat – siivet ja juuret

 

Taiteen aalloilla - eväitä elämän merille logoterapiasta ja luovasta ilmaisusta 


Elämän voimat – siivet ja juuret
17. - 18.9.2018, kurssi alkaa maanantaina klo 11:00 ja päättyy tiistaina n. klo 17:00
Taiteen aalloilla -kesäkurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtymiseen ja hellittämiseen. Logoterapeuttisten ajatusten ja luovan ilmaisun keinoin tarkastellaan elämän kulkua ja etsitään uusia voimavaroja. Logoterapia on käytännönläheistä elämäntaitoa.
Kuvallinen ilmaisu on väylä oman luovan kanavan löytämiseen elämän tarkoituspohdinnoissa – ajatusten ja tunteiden peilaamiseen, mahdollisuuksien havaitsemiseen sekä elämänilon vahvistamiseen. Eri taidemuodot tukevat tässä prosessissa – kurssilla piirretään, maalataan, kirjoitetaan ja liikutaan kevyesti, sekä hiljennytään havaitsemaan ympärillä olevaa. Frantsilan yrttitilan lempeässä ilmapiirissä ja luonnonkauniissa puitteissa tässä on myös helppo onnistua.


Kurssilla saat näkökulmia elämän erilaisilta maisemilta hyväksyvässä ja rauhallisessa tilassa, sekä rohkaisua kohti myönteistä elämänasennetta.
Taiteen aalloilla -kurssi sopii ihmisille, jotka kokevat haluavansa sanoittaa ajatuksensa ja elämän tarkoituspohdinnat visuaalisesti, ja jotka tuntevat vetoa taiteisiin ja teosten syvempään tarkasteluun. Menetelmä ei sovellu akuuttien kriisien eikä vakavien fyysisten ja psyykkisten sairauksien hoitoon.


Mukaan tarvitset: essun (tai muu vastaava maalausasu), liinavaatteet ja pyyhkeen, kirjoitusvälineet, piirtimet ja maalausvälineet. Suositeltavia ovat pehmeät lyijykynät (6B), öljypastelliliidut, vesiliukoiset värit, esim. vesivärit, peitevärit tai akryylit, erikokoisia siveltimiä ja paljon paperia (A3 ja A2-lehtiöt). Myös joogamatto tai muu vastaava alusta, torkkupeitto sekä pienet välipalat ja juomapullo, sekä joka kelin ulkoiluvaatteet voivat olla mukavat ottaa mukaan…sekä reipas retkimieli!
Kesän kursseilla käsitellään logoterapian keskeisiä ajatuksia. Jokaisella jaksolla on oma kantava teema. Voit valita koko paketin, eli varata paikan kesän kaikille kursseille, tai vain yhden kurssijakson.


Yrttisaunan lempeät löylyt rentouttavat illalla ja voit nauttia Frantsilan hoitavista luomutuotteista!  

Luontaishoitoja voi varata etukäteen, katso frantsila spa ;)


Kurssijakson hinta: 280 euroa, (sis. alvit, kurssimaksu omilla taidetarvikkeilla, herkulliset kasvisateriat: 2 x lounaat, päivällinen, teet/kahvit, yrttisaunan, majoituksen omin liinavaattein 4-5 hengen huoneissa).  Aittamajoitus myös mahdollinen!


Lisämaksusta: Pieni taidetarvikepaketti 20 euroa. Majoitustilanteen mukaan 1 h huone 20 euroa, 2h huone 10 euroa/hlö. Liinavaatevuokra 18 euroa, pyyhe 5 euroa.
Kurssimaksu ja ilmoittautuminen 17.8.2018 mennessä: maria@mariaarola.fi
Tiedustelut kurssista ja tarvikkeista: Maria Arola, maria@mariaarola.fi, 0407746759
Tiedustelut majoituksesta ja ruoka-allergioista: Aija Lento, info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi tai 0405918742


Peruutusehdot:
Mikäli perut osallistumisen 30 pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko hinnan. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40 €. Esteen sattuessa kurssin osallistumisen voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan takaisin.
Varaa pian antoisa kesämatka taiteen aalloille, paikkoja rajoitetusti.
Lämpimästi tervetuloa!
Maria Arola
Maria Arola Art
www.mariaarola.fi
maria@mariaarola.fi
0407746759


Tervetuloa loppukesän tunnelmaan !