Kurssikalenteri

VASTAANOTTAMINEN JA ARMO - PERINTEINEN KEHDON KESÄRETRIITTI

 

VASTAANOTTAMINEN JA ARMO - PERINTEINEN KEHDON KESÄRETRIITTI FRANTSILAN HYVÄN OLON KESKUKSESSA  2. - 5.7.2018


Tänä vuonna suositulla ja jo perinteeksi muotoutuneella Kehdon Kesäretriitillä tutkimme Armoa ja Vastaanottamista. Armo on yksi suurimpia meille annettuja lahjoja, se on osa ihmisyyttä syvällä tavalla. Armottomuus on opittua, vahingossa sisäistettyä. Armottomalla osalla on aina hyvät syyt olla armoton itsellemme tai toiselle vaatien muuta kuin se, mikä on. Armo on jotain, joka on kaukana suorittamisesta ja itsensä parantamisesta. 

Armollisuuden valitseminen tekee asiat näkyväksi ja voimme katsoa itseämme ja maailmaa kokonaisina. Armollisuus ei tee meistä passiivisia, vaan vasta se antaa todellisen mahdollisuuden vaikuttaa ja vastaanottaa se vapaus, jota olemme.mo on yksi suurimpia meille annettuja lahjoja, se on osa ihmisyyttä syvällä tavalla. 

Armottomuus on opittua, vahingossa sisäistettyä. Armottomalla osalla on aina hyvät syyt olla armoton itsellemme tai toiselle vaatien muuta kuin se, mikä on. Armo on jotain, joka on kaukana suorittamisesta ja itsensä parantamisesta. 

Armollisuuden valitseminen tekee asiat näkyväksi ja voimme katsoa itseämme ja maailmaa kokonaisina. Armollisuus ei tee meistä passiivisia, vaan vasta se antaa todellisen mahdollisuuden vaikuttaa ja vastaanottaa se vapaus, jota olemme.

Retriittiohjelma koostuu kundaliinijoogasta ja dynaamisista meditaatioista, alustuksista ja luennoista, itsereflektiosta ja kokemuksellisista harjoituksista, mantra- ja musiikkihetkistä sekä hyvästä seurasta, rauhallisessa ympäristössä, herkullisella kasvisruualla ja yrittisaunalla höystettynä.

Emilia Jagat Prem ja Tommi Charanpal ovat kokeneita retriittien vetäjiä, joogeja ja aikuisia, jalat maassa olevia henkisiä ihmisiä ja opettajia. He ovat molemmat Kundaliinijoogaopettajia ja -opettajakouluttajia (KRI), Enneagrammiohjaajia (EIF) ja Integraalipsykologian fasilitaattoreita (EWP). He ovat yhdessä perustaneet Kehto Koulun, nykyaikaisen henkisen koulun. Kehto Koulun pääohjelma on 1-5 vuotta kestävä Vapaa Tie -koulutusohjelma. Kehto järjestää myös KRI-hyväksyttyä kundaliinijoogaopettajakoulutusta.

Kokemuksesta tiedämme, että lähdet jatkamaan matkaasi tämän retriitin päätteeksi entistä elinvoimaisempana, hiljaisesti eheytyneenä, avoimempana vastaanottamiselle ja armolle - omassa elämässäsi.

Aika: Kesäretriitti alkaa maanantaina 2.7. kello 12.30 ja päättyy torstaina 5.7. kello 15.00

Hinta: 470 euroa aikuiselta, lapset 200 euroa (sis. alv). (4-11—vuotiaille lapsille osa-aikaista ohjattua toimintaa). Hinnat sisältävät kaiken opetuksen ja harjoitukset, sekä täysihoidon; majoituksen ryhmähuoneissa ja maukkaan kasvisruoan Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen lempeässä ilmapiirissä.

Paikka: Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö. www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi /kurssit

Sitovat ilmoittautumiset: 18.6.2018 mennessä. Paikoista on vielä noin puolet jäljellä.

Lisätiedot: emilia@kehtokoulu.fi tai 050 3050536.

Opettajat: Emilia Vasko-Kujala ja Tommi Kujala, Kehto Koulu

Ryhmä on avoin, ja kaikki ovat tervetulleita! Liitteenä esite.

Lämpimästi tervetuloa upouusille, konkareille ja kaikille siltä väliltä!