Kurssikalenteri

Shamaanin Maailma: Täydenkuun viikonloppu

 

Shamaanin Maailma:
Täydenkuun viikonloppu

2.-4. marraskuuta 2018
Frantsilan Hyvän Olon Keskus

opettajana Helena Karhu

SHAMANISMIA KOKEMUKSELLISESTI * TÄYDENKUUN RUMPUMATKA * AVARUUS-ELEMENTTI JA MAAILMANKAIKKEUS * SEREMONIA * SHAMANISTINEN PARANTAMINEN
Tervetuloa viettämään täydenkuun viikonloppua ja pyhäinpäivää Frantsilaan! Marraskuinen tähtitaivas valaisee tietämme, kun kokoonnumme nauttimaan yhdessäolosta ja ystävyydestä. Tämän viikonlopun tarkoituksena on oppia shamanismista kokemuksellisesti, jossa koet shamanistisen seremoniallisuuden, parantajuuden, ja rumpumatkan. 


Kokeneimmatkin osallistujat voivat pitää hatuistaan kiinni, sillä viikonlopun teemana on avaruus ja osallisuutemme maailmankaikkeudessa. Luomme kurssin aikana erityisen avaruuteen liittyvän seremoniallisen kokonaisuuden, joka paljastuu viikonlopun kuluessa. 


Mikäli tämä on ensimmäisiä askeliasi shamaanin tielle, olet tervetullut oppimaan shamanismin peruselementeistä, shamaanin työskentelystä, ja shamanistisesta maailmankuvasta. Perehdymme shamanistisen seremonian monipuolisuuteen, shamanistisen parantamisen mahdollisuuksiin yksilöstä yhteisöön, ja shamaanin työvälineisiin. 


Kokeneille shamaani-kokelaille tämä viikonloppu tarjoaa jälleen yhden mahdollisuuden syventyä avaruus-elementtiin, luoda yhteistä seremoniaa, oppia lisää, ja jakaa kokemuksia shamaanin tiellä. Otamme yhteyttä tähtioppaisiimme, ja uskaltaudumme yhdessä tutkimaan galaksiemme luonnetta. 


Luomme viikonlopun aikana yhä vahvempaa pohjaa yksilöllisen harjoituksen tueksi ja inspiraatioksi.
Viikonloppu on myös oiva mahdollisuus rentoon irtiottoon arjesta. Nautimme niin Frantsilan maittavista ruoista, upeasta puusaunasta, kuin hämeenkyröläisistä maalaismaisemista.

Kurssin alustava ohjelma:
Perjantai 2.11.2018:
16.00 – 17.00 Osallistujien saapuminen ja majoittuminen
17.00 Tervetuliais-sanat
18.30 Illallinen
19:30 Seremonia

Lauantai 3.11.2018:
07.30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)
08:00 Aamupala
09:00 Kurssin ohjelma
12:00 Lounas
13:00 Tauko
15:00 Kahvi/tee tuokio
15:30 Kurssin ohjelma
17:30 Illallinen
18:30 Saunominen
21.00-22.00 Seremonia

Sunnuntai 4.11.2018
07:30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)
08:00 Aamupala
09:00 Kurssin ohjelma
12:00 Lounas
13:00-14:00 Kurssin päätös
14:00- Kotiinlähtö

Retriitin opettaja:
Helena Karhu: Kurssin opettajana toimii vuonna 1978 syntynyt, YTM (yhteiskuntamaantiede, Itä-Suomen yliopisto), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus) Helena Karhu. Helena on 5-vuotiaiden kaksosten äiti, jolla on taustalla pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa. Helena tekee tällä hetkellä väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa, tutkien edelleen shamanistista kokemusta ja seremoniallisuutta. Helena kokee elämäntehtäväkseen shamanismin ja kansanparannuksen opettamisen, tutkimisen ja edistämisen perustamassaan Karhun Talossa (www.karhuntalo.com).

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on oppinut syventäviä opintoja shamanistisesta alkemiasta, parantamisesta ja taikuudesta. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia, brasiliaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa erityisesti shamanistisessa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä shamanistisen yhteistyön tärkeyttä.

Retriittipaikka: Frantsilan hyvän olon keskus on Hämeenkyrössä, noin 40 km Tampereelta. Hämeenkyröön pääsee helposti ja edullisesti bussilla. Retriittimme pitopaikka on idyllinen vanha maalaistalo täynnä tunnelmaa. Frantsilan luomutila ja sen yrttitarhat ovat hyvän olon keskuksen läheisyydessä. Koko paikka huokuu rauhallista ja hyvää tunnelmaa, parantavaa ja voimaannuttavaa energiaa, tarjoten täten ideaalisen paikan kurssillemme. Tervetuloa Frantsilaan! http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi


Sopiiko kurssi minulle?: Kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa esimerkiksi shamanismi, kansanparannus tai henkisyys. Kurssi on alkoholiton ja päihteetön.
Hinta: 289 EUR sis. Majoitus täysihoidolla kurssin ajan jaetussa huoneessa ja kurssiohjelman. Hinta ei sisällä matkoja ja vakuutusta.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Ilmoittautua voit Frantsilan ilmoittautumiskaavakkeen kautta:
http://frantsila.jj-net.fi/ilmoittautuminen/
Lisätietoja osoitteesta info@karhuntalo.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!