Kurssikalenteri

Tule Naiseksi – joka Olet!

www.lumpeenkukka.fi

Tule Naiseksi – joka Olet!

–kurssit Frantsilassa 16.-18.7 ja 20.-22.7.2018

Löydä oma feminiinisyytesi, naiseutesi ja intohimosi polku...

Tule kuuntelemaan naiseuttasi, nauttimaan siitä ja herättelemään sitä rauhaisaan luonnonkauniiseen Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen!

Kurssin aikana voit keskittyä itseesi, omaan naiseuteesi, sen olemassaoloon ja voimaan. Kun pääset kiinni tunteisiin, jotka ovat naiseutesi esteenä, voit myös työstää niitä ja löytää niiden alta uusia energisiä ja valovoimaisia puolia itsestäsi.Voit tulla kurssille, vaikka olisit jo aiemmin osallistunut Tule Naiseksi - joka olet kurssille, koska uuden ryhmän kanssa voit löytää taas uusia naisellisia puolia itsestäsi!

Tarja Repo ohjaa kurssilla tunnetyöskentelyä. Tunnetyöskentelyssä käytämme erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä. Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita! Tarjan johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Päivi Kaskimäki johdattaa sinut löytämään oman potentiaalisi maya-astrologian valossa ja näkemään sen tiellä olevat esteet. Hän tekee myös lyhyen tulkinnan maalauksista.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen. Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Varaa myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

Kurssi alkaa ma/pe klo 16 ( klo 19 illallinen ) ja päättyy ke/su klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä. Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä.

Kurssin vetäjät: Tunnekeskeinen taideterapiaohjaaja ja -hyvinvointivalmentaja Tarja Repo ja maya-astrologi, selvännäkijä Päivi Kaskimäki.

Tarja työskentelee tunnekeskeisenä terapeuttina, hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana Tampereella Tunnekeskus Lumpeenkukassa, ks. lumpeenkukka.fi. ja Päivi tekee henkilökohtaisia tulkintoja myös Tunnekeskus Lumpeenkukassa, ks. paivikaskimaki.com

Kurssin hinta: 260€ sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat. Kurssin hinta työttömille ja kotiäideille 240€, sis. alv 24%, Kurssille otetaan max 14 henkilöä / kurssi. Varausmaksu 130€ / 120€, joka vähennetään kurssimaksusta. Myös osamaksumahdollisuus kirjallisella sopimuksella!

Sitova ilmoittautuminen viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamistaTarjalle 040-7036453/tekstiviesti tai tarja@lumpeenkukka.fi. Samalla maksetaan kurssi/varausmaksu Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille FI14 4726 0010 0471 78 viestillä: Frantsilan kurssi ja pvm. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssiin asti! Peruutusehdot: Varausmaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan, jos kurssilainen peruu osallistumisensa alle kolme viikkoa ennen kurssia.

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset: Aija Lento 040-5918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä yrttisauna, hinta on 159€ omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoto maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Naiseutesi on luovuutesi ja seksuaalisuutesi lähde!

Kesän 2017 Tule Naiseksi - joka Olet -kurssilaisen kokemuksia viestinä muille Naisille:

* Kurssi oli intensiivinen matka omaa naiseuteen. Vahvoja tunteita, paluu lapsuuteen ja syviä oivalluksia itsestään. Kyyneleitä, tanssia, maalausta ja hysteeristä naurua. Yrttisaunan ihania löylyjä ja huikeiden naisten vertaistukea ja ymmärrystä. Voimaannuttavaa joogaa ja ihanaa kasvisruokaa. Kiitos! - Ella

* Suosittelen kurssia kaikenikäisille naisille! Auttaa käsittelemään tunteita, niitä vaikeitakin. Porukan voima on uskomaton, toisista saa paljon tukea ja energiaa. Mukana oli kaikenikäisiä naisia. Maalausta jännitin etukäteen, mutta hyvin se sujui kokemattomaltakin. - M.L.

* Naiskurssilla tehdään paljon tunnetyöskentelyä, koitetaan avata ja sallia kaikenlaisia tunteita. Ryhmädynamiikka oli lämmin ja tukeva. Kiva huomata, että kaikilla osallistujanailla on lopulta aika samalaisia aiheita ja ongelmia.

* Kurssi ei katso ikää tai elämäntilannetta, se on tarkoitettu kaikille naisille. Tule avoimin mielin ottamaan askel sisimpääsi, naiseutesi juurille. <3:lla Marjo

* Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa syventää itsetuntemustaan ihmisenä ja naisena! -Kirsi

* Ympäristö aivan mahtava. Lempeä kurssi, sai olla oma itsensä. - Mimu

* Ihana kurssi, turvallinen paikka avata tunteitaan ja sisäistä maailmaa. Kurssipaikka oli loistava. Sain rohkeutta oman naiseuden ilmaisuun. - A-K

* Kannattaa lähteä, kaikenlainen tunneterapeuttinen työskentely kantaa aina hedelmää! - E.N.

* Kaikenikäisten naisten tarinat ja yhdistävät naurut -ja itkutkin ovat kannattelevia. - Minttu

 

www.lumpeenkukka.fi