Kurssikalenteri

RENTOUTUMIS- ja MIELENHALLINTAKURSSI KEHON VAHVISTAMISEKSI

Tule hakemaan työkaluja työsi tueksi!

 

RENTOUTUMISHARJOITUKSIA, MIELEN HALLINTAA JA STRESSIN TALTUTUSTA VOIMAVAROJEN VAHVISTAMISEKSI
30.11-01.12.2019
la klo 10-18, su klo 9-16.30

Tule opettelemaan rentoutumistekniikoita ja mielen hallintakeinoja sekä vahvistamaan tietoisesti voimavarojasi elämän erilaisten tilanteiden tueksi ja arjen käyttövaraksi. Opettelemme kurssilla stressin tunnistamista, erilaisia rentoutumismenetelmiä, mielikuvatyöskentelyä ja hengitysharjoituksia sekä omien vahvuuksien löytämistä positiivisen psykologian näkökulmasta.

Paneudumme aiheeseen lyhyesti myös ravinnon, luontaistuotteiden, yrttien ja aromaterapian keinoilla. Teemme myös pienimuotoisia rentoutumishoitoja, kuten jalkakylvyt ja rentoutusunelmahoidot.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja muun hoitoyön tueksi. Se on myös osa Frantsilan diplomivyöhyketerapeutti-koulutusta.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama diplomiluontaisteraputti ja sosiaalipsykologi, YTM Raija Pullinen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus koulutuksista.

Kurssihinta 250 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja la-su lounaspaketit seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

 

Majoituspaketti on 80€, sis.päivällisen, aamiaisen, yrttisaunan sekä majoituksen omin liinavaattein. Liinavaatteet voi myös halutessaan vuokrata hintaan 20€.


Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.


tERVETULOA MIELENKIINTOISELLE KURSSILLE!